Bedugget dansk sangerinde i blodigt uheld

Fredag aften var Szhirley samlet til vin og venindehygge med blandt andre tv-værtinden Christiane Schaumburg-Müller og makeupartisten Nicci Welsh.

Og noget tyder på, at de våde varer fløj ned gennem damerne, for efterfølgende mistede den stive sangerinde balancen og styrtede på sin cykel, viser hun på et foto, hun har delt på Instagram lørdag aften.

På det blodige billede, hvor hun sørgmodigt sidder med udtværet makeup, en grim knæskraber og et lettere blåt øje, fortæller hun om det stive stunt.

- Gammel sminke, nyt sår, lyder teksten til billedet, hvorefter en lang række hashtags sammenfatter hændelsen:

- "Denne gamle dame var helt utroligt teenagestiv i går". "Pinlig?" – "Det tror jeg nok". skriver den 39-årige sangerinde og børnebogsforfatter og fortsætter:

- "Kan ikke huske meget…" – "Kun det flotte fald på cyklen", beretter hun videre.

- "Stor tak til jer to søde fyre, som hjalp den fulde op på benene og halvvejs hjem". "I er sgu nogle svesker", fortæller Szhirley og tilføjer:

- "Jeg drikker aldrig igen" – "eller sådan noget…", lyder det fra sangstjernen, der slutter af med at konstatere:

- "Nu skal jeg have fedt med salt".

Selv om Szhirley ser en anelse sørgmodig ud på billedet, får fortællingen til gengæld smilene frem hos nogle af de mange Instagram-følgere, hun har.

Heldigvis er sangerinden omgivet af masser af søde førstehjælpere, der helt sikkert står klar med pleje, plastre og pust derhjemme: Musikermanden Mads Møller og parrets to sønner, femårige Elton og lille Bille Norton på 18 måneder.

Se billedet her: https://www.instagram.com/p/-WtvMHCgz8/?taken-by=szhirleys

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip