Begejstret Graulund: Irriterende Lange passer perfekt til AGF

Han skifter på en tre-årig kontrakt gældende fra sommer, og han ventes at blive præsenteret i løbet af i dag, fredag.

Peter Graulund ved om nogen, hvordan man rammer både netmaskerne og hjerterne i Aarhus med 100 mål i 219 kampe i den hvide trøje, og han er rigtig godt tilfreds med AGF's kommende angriber.

- Jesper Lange er en helt fantastisk spiller. Han passer perfekt til den måde, AGF vil spille på, og jeg tror, han passer perfekt til AGF som klub. Jeg synes, det vil være en utroligt god signing at lave, siger Peter Graulund, der i dag fungerer som assistenttræner for AGF's U19-hold, efter han tidligere på sæsonen indstillede karrieren.

- Lange har en dejlig ydmyg tilgang til tingene og lægger altid hårdt arbejde i hver eneste kamp. Det er sådan et dejligt prædikat, som man værdsætter i Aarhus. Hvis man bare gider kæmpe det bedste, man kan, så når man langt og får god anerkendelse i Aarhus.

Peter Graulund har på nærmeste hold oplevet Jesper Lange i aktion og er imponeret over det hårde arbejde, Esbjerg-angriberen yder.

- Han er en tilpas irriterende angriber, som stresser modstanderne og skaber rum og plads til medspillere. Jeg synes virkelig, han vil være en god forstærkning.AGF skriger samtidig på en ny angriber efter salget af Aron Johansson til AZ Alkmaar og Mate Vatsadzes langvarige skade. Men det bliver først fra den kommende sæson, at han tørner ud for aarhusianerne.

Dagens Gossip