Bekræftet: Balotelli vender tilbage til Milan

Skrevet af admin

25/08/2015

Mest læste i dag

Mario Balotelli kan igen kalde sig AC Milan-spiller. Tirsdag gennemgik den italienske angriber lægetjekket hos Milano-klubben, og han kan nu vende tilbage til Milan efter et mislykket ophold i Liverpool.

Aftalens præcise indhold er endnu ikke offentliggjort, men der skulle ifølge diverse medier være tale om en etårig lejeaftale i første omgang.

- Jeg er glad for at være tilbage. Jeg har ikke så meget at sige, for jeg har bare brug for at træne og vise, hvad jeg kan bidrage med, fortæller Balotelli til Milans hjemmeside.

- Fysisk er jeg ok, men jeg har brug for at træne med holdet. Jeg er meget motiveret, men jeg har brug for at arbejde hårdt og snakke mindre, siger angriberen.

Liverpool hentede Balotelli i netop Milan for et år siden som erstatning for Luis Suarez, der var taget til FC Barcelona.

Men Balotelli slog aldrig til, og relativt hurtigt røg han ud i kulden i den engelske klub, som heller ikke brød sig om hans kontroversielle væsen uden for banen.

Det blev kun til et enkelt mål i 16 kampe for Liverpool for Balotelli, der tidligere har spillet i klubber som Inter og Manchester City.

/ritzau/