Bekræftet: Brøndby henter den argentinske kantspiller Alexander Szymanowski

Den 24-årige argentiner Alexander Szymanowski er ny mand i Brøndby-trøjen. Kantspilleren skifter på en lejeaftale, meddeler klubben torsdag eftermiddag på deres hjemmeside.

- Alexander er en spiller, som vi har haft kig på i et stykke tid. Han har i det seneste år været en profil i den næstbedste række i Spanien, og han har derfor været en eftertragtet herre. Vi er meget glade for, at det er lykkedes os at hente Alexander her til Brøndby, foreløbigt sæsonen ud, og vi er sikre på, at han bliver en klar gevinst for os, siger sportschef Per Rud til Brondby.com.

Bt.dk kunne tidligere torsdag fortælle, at Brøndby og spanske Recreativo Huelva var enige om en et-årig lejeaftale plus en købsoption.

Dette bekræftes af klubben, der dog må vente med at sende argentineren i kamp.

- Vi skal understrege, at før Alexander kan trække Brøndby-trøjen over hovedet, skal hans arbejds- og opholdstilladelse i Danmark være på plads. Vi overholder naturligvis reglerne 100 pct og afventer derfor myndighedernes behandling af ansøgningen, før han træner eller spiller kampe for Brøndby IF, lyder det fra Per Rud.

Alexander Szymanowski glæder sig til at kunne hjælpe Brøndby, der befinder sig i en resultatmæssig krise.

- Jeg er meget glad for skiftet til Brøndby. Det er en stor klub i Danmark med en stolt historie, og det vil jeg gerne være en del af. Jeg er klar til at gøre mit for at hjælpe klubben, siger han til klubbens hjemmeside.

Dagens Gossip