Bekræftet: Forsvundne Karin er blevet dræbt

Det var liget af den forsvundne 45-årige Karin Barfod, der fredag blev fundet i Værebro ved Jyllinge. Det bekræfter Københavns Vestegns Politi.

Efter en obduktion lørdag fik politiet søndag svar på de sidste retsmedicinske undersøgelser, og de bekræfter politiets næsten 100 procent sikre formodning om, at Karin Barfod er blevet dræbt, og at det var hendes lig, der fredag aften blev fundet på en containerplads.

Obduktionen har vist, at hun er dræbt ved kvælning.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Politiet mener, at drabet er sket på en opbevaringsplads for campingvogne på Koldekildevej nær Veddelev nord for Roskilde.

Politiet efterlyser derfor vidner, som i tidsrummet fra tirsdag den 22. oktober omkring klokken 19.00 og frem til onsdag aften, har bemærket personer komme og gå fra stedet.

En 44-årig mand fra Roskilde, der har en relation til den dræbte, blev fredag i Retten i Glostrup varetægtsfængslet i foreløbig fire uger for at have dræbt kvinden.

LÆS OGSÅ: 44-årig fængslet for at have dræbt Karin

Han nægter sig skyldig og kærede fængslingen til Østre Landsret, men lørdag afgjorde retten, at politiets beviser mod manden er stærke nok til en varetægtsfængsling.

Karin Barfod blev sidst set tirsdag aften, da hun var på besøg hos en veninde. Onsdag mødte hun ikke op på sit arbejde på et bibliotek. Torsdag hentede hun ikke sin niårige datter i SFO'en uden at melde afbud.

Det fik blandt andre hendes eksmand til at melde hende savnet.

Blandt de spor, politiet arbejder med er at finde Karin Barfods mobiltelefon og hendes lyserøde bærbare computer.

/ritzau/

Dagens Gossip