Bekymret Bayern-chef: Vi bør være advaret om Arsenal

Bayern Münchens administrerende direktør, Karl-Heinz Rummenigge, fandt den bekymrede mine frem, da den sydtyske storklub mandag trak Arsenal ved lodtrækningen til 1/8-finalerne i Champions League.

Bayern München, der er regerende Champions League-mestre, var sidste år tæt på at ryge ud af 1/8-finalerne til netop Arsenal. Opgøret endte 3-3 samlet, og det var kun ved hjælp af reglen om udebanemål, at det tyske hold gik videre.

- Det er Premier Leagues førerhold, og det bør være en advarsel til os. Det er ikke mange måneder siden, at vi tabte til dem i München. Det er en meget hård modstander, siger Karl-Heinz Rummenigge.

Den tidligere topspiller kan end ikke glæde over udsigten til to seværdige opgør.

- Vi bliver nødt til at tage kampene, som de kommer. Det her handler ikke om at få attraktive modstandere.

I Arsenal-lejren går man fortrøstningsfuldt ind til opgaven mod de tyske favoritter.

- Det virker som om, vi altid havner med sorteper i de her lodtrækninger, men ikke desto mindre er vi optimistiske. Vi ser frem til begge kampe, siger Arsenals klubsekretær David Miles.

- Vi gav dem kamp til stregen, da vi mødte dem sidste år. Og glem ikke, at det kun var reglen om udebanemål, der gjorde, at vi tabte. Så vi er fortrøstningsfulde i forhold til, at vi kan ændre udfaldet og rent faktisk gå videre denne gang.

De første kampe i 1/8-finalerne spilles 18./19. og 25./26. februar, mens returkampene afvikles 11./12. og 18./19. marts.

Finalen spilles i Lissabon 24. maj.

/ritzau/

Dagens Gossip