Bekymret Louis van Gaal kræver tre United-sejre i træk

Skrevet af admin

13/12/2015

Dagens topnyheder

Det var ugen, hvor Manchester United kunne bane sig vej videre fra gruppespillet i Champions League og bringe sig tættere på den absolutte top i Premier League.

I stedet jokkede storklubben i spinaten på begge fronter. Først blev klubben sendt ud af Champions League af Wolfsburg og lørdag blev det til nederlag på 1-2 mod oprykkerholdet Bournemouth.

United ligger nummer fire i Premier League, men det kan veksles til en femteplads, hvis Tottenham som ventet slår Newcastle hjemme søndag eftermiddag.

Samtidig er der tre point op til førstepladsen, men det kan øges til seks point, når runden er færdigspillet.

Dermed er der lagt pres på Louis van Gaals tropper.

- Jeg mener, vi har holdet til at spille med om titlen, men vi er i en svær situation. Vi skal vinde de tre næste kampe, hvis vi stadig vil være med i titelkampen efter jul, siger den hollandske manager.

Han henviser til kampene mod Norwich (hjemme), Stoke (ude) og Chelsea (hjemme), der er holdets tre sidste i 2015.

En del af forklaringen på de seneste nederlag skal findes i, at Manchester United er hårdt ramt af skader i øjeblikket.

Men selv med det in mente har særligt holdets defensiv været vaklende i de seneste kampe.

- På grund af skaderne har vi været nødt til at stille med mange unge spillere, men jeg vil nu sige, at de unge har gjort det godt, særligt Cameron Borthwick-Jackson (18-årig forsvarer, red.).

- Jeg er selvfølgelig bekymret, fordi vi har tabt to kampe i træk. Det sker ikke ofte for Manchester United. Men vi er nødt til at rejse os og vinde kampe, for ellers bliver det endnu sværere, siger Louis van Gaal.

/ritzau/AFP