Bekymret politi er på bar bund: Mor til to har været forsvundet i otte uger

I overmorgen er det to måneder siden, at Hediga Morad forsvandt sporløst.

Den 34-årige mor til to små børn blev sidst set den 10. oktober i Vordingborg, da hun forlod sin ekskærestes hjem.

Efterforskningsleder Carsten Thostrup fra Sydøstjyllands Politi fortæller til Dagens.dk, at nogle få borgere har kontaktet politiet med oplysninger.

- Der er kommet nogle enkelte henvendelser, som vi har undersøgt, men det har ikke ledt til noget afgørende, fortæller han.

Hediga Morad tog toget fra Vejle, hvor hun bor med sine to børn, fredag aften den 9. oktober. Hun ankom til Vordingborg omkring midnat, hvor hun og børnene blev hentet af eksmanden.

Han har forklaret til politiet, at Hediga Morad overnattede hos ham sammen med børnene. Næste formiddag tog han ud for at handle, og da han kom tilbage, var hun væk.

Ifølge hendes to børn fortalte hun lidt over middag, at hun skulle over til en veninde. Siden har hun været som sunket i jorden.

Politiet betragter ikke Hediga Morads forsvinden som en mordsag, selvom der nu er gået otte uger, uden at den 34-årige kvinde har givet livstegn fra sig.

- Det er ikke ualmindeligt, at folk forsvinder. Men som jeg har sagt før, så er det selvfølgelig meget bekymrende, at en mor til to bliver væk og ikke giver lyd fra sig overhovedet, siger Carsten Thostrup.

- Vi efterforsker sagen i samarbejde med Sydsjælland og Lolland Falsters Politi, fordi hun forsvandt i deres område, og vi undersøger alle muligheder, tilføjer han.

Carsten Thostrup vil gerne opfordre borgere med mulige oplysninger i sagen om at henvende sig.

- Skulle der være nogen, som nu her efter et stykke tid gerne vil fortælle om noget, som de har set eller hørt, nye eller gamle oplysninger, så hører vi meget gerne fra folk.

Læs også: Ung mor til to er forsvundet på femte uge: 'Det er dybt bekymrende'

Hediga Morad beskrives som 34 år, 168 centimeter høj og slank af bygning med langt hår. Hun kommer oprindeligt fra Syrien og har opholdt sig i Danmark i et par år.

Hun bor med sine børn i en lejlighed i Vejle, og det var en veninde fra samme by, som kontaktede Sydøstjyllands Politi, da hun ikke kunne komme i kontakt med Hediga Morad.

Henvendelser kan som altid rettes til politiet på telefon 114.

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip