Bekymret Sarah Grünewald: Sønnen Luis skal opereres tre gange

Sarah Grünewalds lille søn Luis, som er født med læbe-ganespalte, skal opereres tre gang i løbet af de kommende år.

Først skal den nu tre måneder gamle dreng opereres for sin læbespalte i starten af august. Om et års tid skal Luis opereres for sin ganespalte, og senere skal han opereres for sin gummespalte.

Det skriver HER&NU.

Sarah Grünewald frygter ikke operationerne, men er alligevel lidt utilpas ved situationen:

 

Nyt legetæppe fra @moulin_roty og optur over ham her #moulinroty #iilum #formiddagshygge #kærlighedsklump #luis #babyspam

A photo posted by Sarah Grünewald (@sarahgrunewaldcph) on

Jun 29, 2016 at 2:38am PDT

- De er så dygtige, så jeg frygter det ikke på den måde. Men jeg synes ikke, det er sjovt, at jeg skal stå og holde ham, mens han skal i narkose og alt det der, siger Sarah Grünewald til HER&NU.

Sarah Grünewald delte et billede af lille Luis, som gik viralt på de sociale medier i starten af juni. Her fortalte hun om sønnens operation:

 

OK glad for sin nye stol (Thanx Darling @miajeppson ) Dén og så Nature Sway'en er helt klart på min top 5, over uundværlige ting, so fare! #babyspam #canthelpit #happychild #12weeksold #Luis #babybjorn #skråstol #størstekærlighed #elsker

A photo posted by Sarah Grünewald (@sarahgrunewaldcph) on

Jun 20, 2016 at 8:20am PDT

- Hej søde venner.. Jeg hedder Luis, og jeg er lidt af en lækker karl. Mine forældre har i hvert fald ubeskrivelig stor optur over mig. Min læbe, den skal opereres i august, og det er cool, for dem, der skal gøre det, er de bedste i hele Norden, skrev Sarah Grünewald i opslaget.

Hun vidste allerede inden fødslen, at lille Luis ville have længe-ganespalte, for det kunne ses ved scanningen.

- Mor og far vidste godt ved fra scanningen, at den var der, de vidste bare ikke, hvor lækker jeg ville se ud med den, skrev Sarah Grünewald.

Billedet fik mere end 24.000 likes og 1.000 kommentarer på Facebook.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip