Belgier lever sit livs Wimbledon-drøm

- Det er fantastisk. Det er mere end en drøm, der bliver til virkelig at være i semifinalen i en Grand Slam, det er latterligt, strålede Flipkens efter sin sejr, der booker hende et møde med Marion Bartoli i semifinalen.

- Sidste år kunne jeg ikke engang komme med til kvalifikationen til Wimbledon. Jeg var nummer 260 i verden, og i dag er jeg i semifinalen i Wimbledon. Det kan ikke blive bedre, sagde Kirsten Flipkens.

Hendes hidtil bedste Wimbledon-resultat ligger tilbage i 2008, hvor hun nåede tredje runde. I de øvrige Grand Slams er hun aldrig nået videre end til fjerde runde.

Derfor må den 20-seedede belgier knibe sig i armen over udsigten til at stå overfor franskmanden Bartoli (seedet 15) på torsdag.

27-årige Flipkens indstillede midlertidigt sin tenniskarriere sidste år, da hun blev diagnosticeret med fire blodpropper i sin ene læg. Det belgiske tennisforbund droppede hende, og hun måtte hun rejse til turneringer uden træner og fysioterapeut.

Hun giver en stor del af kreditten for sit comeback til den firedobbelte Grand Slam-vinder, landsmanden Kim Clijsters.

- Kim var en af de få, der troede på mig. Jeg kan tælle på en enkelt hånd, hvor mange mennesker, der stadig troede på mig, og det tæller hende og mine sponsorer, fortalte Flipkens.

I den anden semifinale møder tyskeren Sabine Lisicki (seedet 23) den polske hardhitter Agnieszka Radwanske (seedet firer). Lisicki er kvinden, der slog Serena Williams ud af Wimbledons kvartfinale, så der er flere svanehistorier at plukke af i årets Wimbledon-turnering.

Dagens Gossip