Belgisk målmand klarer lægetjek og er klar for FCK

Den belgiske målmand Thomas Kaminski klarede mandagens lægetjek hos FC København, og dermed er målmanden klar til at tørne ud for hovedstadsklubben resten af sæsonen.

Københavnerne har nemlig indgået en etårig lejeaftale med den belgiske klub Anderlecht om at leje målmanden. Aftalen indeholder også en købsoption.

Det oplyser FCK på klubbens hjemmeside.

Allerede lørdag meldte den danske klub ud, at Kaminski kun var et lægetjek fra skiftet.

Manager Ståle Solbakken glæder sig over, at han får ny konkurrence til Stephan Andersen i kampen om en plads i målet.

- Thomas er en ung, talentfuld keeper, som kommer med erfaring fra en stor klub, og som også har spillet i en anden type liga under sit lejeophold på Cypern.

- Vi glæder os til at følge hans udvikling på nærmeste hold og er glade for, at vi nu igen er dækket godt ind på målmandsposten med tre dygtige keepere, siger manager Ståle Solbakken.

Den 22-årige målmand, der også har polske rødder, har spillet på Belgiens ungdomslandshold fra U15 til U21-niveau. I sidste sæson var han udlejet til Anorthosis Famagusta på Cypern.

Efter salget af Johan Wiland til Malmö FF har rutinerede Kim Christensen ageret reservemålmand for FCK, hvilket han også gjorde søndag, hvor københavnerne slog Sønderjyske 3-1 i Haderslev.

/ritzau/

Dagens Gossip