Ben Stiller udødeliggjort i Hollywood

Stiller røbede, at han havde haft mareridt om, at ingen ville dukke op til den traditionsrige ceremoni og hævdede, at Cruise var hans forsikring mod et mennesketomt torv.

»Jeg var vildt nervøs. Det er jo en af de lejligheder, man bliver anspændt over. Sådan noget oplever man kun én gang i sit liv«, sagde Stiller, da han havde sat sin autograf under aftrykkene.

Dagens hovedperson undertregede, at han var taknemmelig for det store fremmøde. »Det er rigtig rart at kigge sig omkring og se alle de venner og familiemedlemmer, der er her. Men jeg havde jo også Tom som forsikring«, grinede han.

»Mission: Impossible«-stjernen havde dog andre opgaver end at trække folk til. Han bød vennen velkommen og holdt tale for ham: »Jeg har kendt Ben i mange år og jeg ved, hvad der kræves for at gøre de ting, han kan. Jeg kender også hans engagement og hans kærlighed til filmindustrien. I har ingen anelse om, hvor meget den mand går op i sit publikum«, sagde Cruise blandt andet.

Stiller fastslog i sin egen tale, at han var dykt taknemmelig for
hæderen: »Her står jeg uden for Grauman’s Chinese Theater. Jeg får mine hånd- og fodaftryk foreviget i cement. Tom Cruise er her og Beastie Boys har dedikeret en sang til mig. Jeg føler mig ydmyg og er også enormt stolt, for længe efter at jeg er død, vil der stå en Shrek-kopi på mine aftryk og afkræve turisterne en dollar for at lade sig fotografere med turisterne«. bemærkede han.

Den 48-årige skuespillers nye film, eventyrkomedien »The Secret Life of Walter Mitty«, får dansk premiere 1. juledag og den har Stiller selv instrueret.

Dagens Gossip