Benamputeret dreng måtte opgive drøm om at blive betjent: Så fik han en fantastisk overraskelse

Britiske Kieran Maxwell var i fredags på vej til sit skolebal med sin date, Nicole, da tre politibiler og to politimotorcykler med fuld udrykning ankom til hans hjem i Heighington.

- Jeg tænkte åh nej. Jeg troede, at de kom for at arrestere nogen. Jeg tænkte: Det er bare perfekt, det ødelægger min aften! Så stoppede de ved mit hus, og jeg tænkte: Nå, det er til mig, siger den 15-årige kræftoverlever ifølge Daily Mail.

Læs også: To-årig fik amputeret ben og fod i januar: Nu kæmper han for at lære at gå

Det var Kierans lærere, der havde lokket betjentene til at overraske ham og give ham et lift til skolefesten i en politibil. Skolekammeraterne måbede og hujede, da Kieran og Nicole trillede op til festen i det noget atypiske køretøj.

Betjentene brugte alle deres fridag på overraskelsen, og de havde desuden en check på 500 pund, godt 4700 kroner, til Kierans fond, hvor han sparer op til proteser, så han løbe.

- Det er fantastisk, hvad de gjorde for mig og Nicole. Det havde jeg ikke forventet. Det var den bedste overraskelse nogensinde, siger Kieran.

Læs også: Mand mistede penis som syv-årig - nu er han blevet far

Han fik kræftdiagnosen Ewings sarkom som 11-årig, og blot et halvt år senere fik han amputeret venstre ben over knæet for at forhindre kræften i sprede sig yderligere. Det satte en stopper for hans store drøm om en dag at blive politibetjent.

- Det er så godt at se ham nyde det så meget efter alt, han har været igennem. Han håndterer det hele så flot, og han er så tapper, siger Kierans rørte mor.

Nu hvor drømmen om et liv som betjent ikke længere er mulig, har Kieran sat sig et nyt mål: Han vil deltage i handicap-OL.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip