Bendtner afslutter måltørke - matchvinder mod Inter

20/03/2015

Nicklas Bendtner kom ind og blev matchvinder, da Wolfsburg torsdag aften vandt 2-1 ude over Inter i Europa Leagues 1/8-finaler.

Mens målet - Bendtners første i knapt fire måneder - ikke havde den store betydning for det samlede udfald, så må den danske landsholdsangriber håbe, at det kan bringe ham tættere på Wolfsburg-træner Dieter Heckings startopstilling.

Med 2-1-sejren er Wolfsburg videre med samlet 5-2 over den faldne italienske storhed Inter, der således kan notere sig endnu en sæson til glemmebogen.

Inter er blot nummer syv i den italienske Serie A og vinder heller ingen titel i denne sæson.

Nicklas Bendtner kom på banen 26 minutter før slutfløjtet, da han i en klassisk Wolfsburg-udskiftning afløste Bas Dost.

Klubbens hollandske topscorer har ikke scoret i fem kampe på stribe.

Wolfsburg førte 1-0, da Bendtner kom på banen.

Daniel Caligiuri bragte tyskerne foran 1-0 midt i første halvleg, da han blev spillet fri til skud af Wolfsburg-stjernen Kevin De Bruyne.

Inter-målmanden Juan Pablo Carrizo var tæt på at afværge, men bolden endte alligevel i netmaskerne.

Inter fik udlignet 18 minutter før tid, da Rodrigo Palacio kombinerede sig igennem og scorede, men andet end kosmetik var der ikke tale om.

Og efter 89 minutter slog Bendtner til med en flot og konsekvent afslutning, hans blot fjerde scoring for Wolfsburg, der hentede ham sidste sommer.

Club Brugge er også videre til kvartfinalerne, efter at holdet ude vendte 0-1 til en 3-1-sejr over tyrkiske Besiktas.

Belgiske Brugge, der er videre med samlet 5-2, har tidligere i dette års Europa League uddelt store klø til Brøndby, FC København og AaB.

Sevilla er også videre med samlet 5-2 i det interne spanske opgør mod Villarreal. Sevilla vandt returkampen med 2-1 på hjemmebane.

Zenit St. Petersborg tabte 0-1 ude til italienske Torino, men russerne er alligevel videre med samlet 2-1.