Bendtner afviste West Ham-skifte

Ifølge West Ham var det den manglende europæiske deltagelse som bremsede skiftet. Det skriver Karren Brady, der er næstformand i klubbens bestyrelse i en klumme i den engelske avis The Sun.

Det var ikke kun danskeren, der ikke vil skifte til London-klubben. Også belgiske Romelu Lukaku og senegalesiske Demba Bá, begge fra Chelsea, takkede nej tak til spilletid i West Ham.

- Bestyrelsesformand David Sullivan og manager Sam Allardyce brugte hele mandag aften på at prøve at hente én af de tre angribere, men de afviste os for at spille europæisk fodbold et andet sted, siger hun.

Den udmelding kan overraske eftersom det var Arsenal, der ikke ville slippe Bendtner i forbindelse med et skifte til Crystal Palace. Premier League-oprykkerne kan heller ikke tilbyde europæiske fodbold.

Alligevel skulle danskeren have været parat til at tørne ud for Crystal Palace frem for at forfølge muligheden for europæiske kampe i Arsenal. Men da det ikke lykkedes for Arsenal at hente en erstatning ind, bremsede klubben og manager Arséne Wenger skiftet.

Dagens Gossip