Bendtner-ballade igen: Afhørt af politiet efter glaskast

Mens Morten Olsen og det danske landshold holder fuld fokus på den vigtige VM-kvalifikationskamp mod Armenien på tirsdag, er det en helt anden af landsholdets stjerner, som stjæler al fokus.

Nicklas Bendtner, som i øjeblikket afsoner en intern karantæne fra DBU frem til september for at køre spritkørsel i det københavnske natteliv, er atter i centrum for uorden i det københavnske natteliv.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Bendtner skulle ifølge Ekstra Bladet sammen med flere venner være involveret i et kast af glas mod en taxa klokken 3.00 natten til fredag.

- Det, jeg så, var, at tossen (Bendtner, red.) var stiv og kommer ud ad døren på Minibar og kaster et glas ud på gaden - sådan lidt provokerende. Som om han vil vise, at det er ham, der er der. Så kommer der en taxa kørende, glasset rammer den på køleren og smadres, forklarer øjenvidnet Mads Suhr til avisen.

Men sådan er det ikke helt foregået efter Nicklas Bendtners mening.

- Her er den korrekte version: Jeg og nogle venner går igennem Boltens Gård, da vi skal hen til et sted, hvor Julie (kæresten Julie Zangenberg, red.) og en veninde sidder. På Gothersgade stiger to af mine venner ind i den taxa, der bliver ramt med et kæmpe brag.  

- Min tilbageværende ven og jeg vender os om og kigger for at se, hvad der sker, og lige pludselig kommer der to dørmænd løbende. De peger på mig og siger: ’Det var dig, der gjorde det. Nå?, siger jeg. 'Ja, det var et overhåndskast, påstår den ene dørmand.'

Herefter bliver Nicklas Bendtner og vennen ifølge angriberen truet med tæsk af dørmændene, hvorpå politiet dukker op og afhører de involverede.

Samtidig bliver overvågningen gennemset, men der er ikke noget at se, forklarer Nicklas Bendtner og bedyrer, at der ikke er mere i den historie.

Vi skal ikke længere tilbage end 5. marts, hvor Nicklas Bendtner også gjorde sig mere end uheldig bemærket efter en bytur i København.

Angriberen, der i øjeblikket er på klubjagt, kørte spritkørsel mod færdselsretningen med en promille på 1,76 og endte i politiets varetægt.

Det kostede blandt andet en straf på et halvt år af DBU, og derfor er han ikke aktuel til kampen mod Armenien i Parken tirsdag.

Så sent som søndag reflekterede Nicklas Bendtner over episoden fra marts.

-  Selvfølgelig har jeg fået en lærestreg. Jeg kan ikke ændre på det, der skete. Generelt synes jeg, at jeg opfører mig pænt og er et ordentligt menneske, men alle laver fejl, og jeg står absolut ved de fejl, jeg har begået. Det er nu lang tid siden, og jeg har lagt det bag mig. Det er et overstået kapitel, og i stedet er mit fokus udelukkende på at finde en ny klub og få fodboldglæden tilbage, siger han til BT/Sporten.dk.

Sådan skulle det ikke gå. 

Nicklas Bendtner må endnu en tur igennem mediemøllen og fokusere på alt andet end fodbold.

Dagens Gossip