Bendtner brandvarm i Crystal Palace

Mens transfervinduet time for time nærmer sig sin lukning, er Nicklas Bendtner imod alle odds fortsat Arsenal-spiller. Men det er han næppe på tirsdag, når vinduet er endegyldigt smækket i.

Ifølge BT.dks oplysninger er Arsene Wengers udtalelser om, at Bendtner efter al sandsynlighed også er Arsenal-spiller i næste transfervindue ren forhandlingsteknik. Det vil være særdeles mærkværdigt, hvis det er tilfældet.

Den kontroversielle angriber er i samtaler med Crystal Palace, og forholdt danskerens navn er oprykkernes manager, Ian Holloway, alt andet end afvisende.

- Vi prøver at hente fire eller fem nye spillere ind, og netop det skal jeg tale om med min bestyrelsesformand lige om et øjeblik, siger Holloway.

Lørdag hentede han to nye spillere til sin trup, og han er klar til at hive store beløb op af lommen for at hente flere. Det kan være nok til at lokke Nicklas Bendtner til Selhurst Park.

- Vi kommer til at give den gas. Min bestyrelsesformand og direktørerne vil give den alt, hvad den kan trække, men det tager tid at få de spillere, vi vil have, forklarer Ian Holloway.

Ian Holloway er imidlertid ikke den eneste Premier League-manager, der forsøger at tilknytte Bendtner. Tidligere lørdag fortalte Hull-manager Steve Bruce, at han også er i samtaler med angriberen.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip