Bendtner er skuffet over at blive i Arsenal

Alt tydede på at denne sommers transfervindue var tidspunktet, hvor Nicklas Bendtner og Arsenal én gang for alle gik hver til sit. 

Angriberen har sommeren igennem forhandlet med talrige klubber fra hele Europa, men da det hele skulle afgøres mandag aften, stillede Arsenal sig i vejen.

Bendtner var enig med blandt andre Crystal Palace, men da det kom til stykket fik han alligevel ikke lov at rejse.  - Det er ingen hemmelighed, at Arsenal og jeg var blevet enige om, at jeg kunne forlade klubben i løbet af sommerens transfervindue, hvis vi nåede en aftale, siger Nicklas Bendtner nu i en erklæring. 

- I løbet af ugen op til vinduets lukning nåede jeg til enighed med mere end én klub, men da Arsenal ikke fandt en anden angriber, benyttede de sig af retten til at stoppe en handel. Det var jeg selvfølgelig meget skuffet over, fordi jeg så frem til en ny udfordring i en anden klub og en frisk start i engelsk fodbold, fortsætter angriberen, hvis karriere af flere årsager er gået helt i stå det seneste års tid. Manglende spilletid, skader og en dom for spirituskørsel ødelagde hans lejemål i den italienske storklub Juventus i sidste sæson, og dette transfervindue gav derfor muligheden for en ny start. Men sådan skulle det ikke gå. Bendtner er 'fanget' i Arsenal. 

- Der er blevet sagt meget om, hvor min fremtid ligger efter mange år i Arsenal. Sandheden er, at jeg bare vil spille fodbold, for det er, når jeg gør det, jeg er mest lykkelig. Arsenal er et fantastisk miljø at færdes i for enhver professionel. Jeg har store følelser for klubben, og efter positive samtaler med manageren (Arsene Wenger, red.) ser jeg frem til igen at blive helt fit og derefter gøre mit bedste for at hjælpe holdet og manageren med at opfylde sæsonens mål og ambitioner, fastslår Bendtner. 

Den danske angriber er voldsomt upopulær hos Arsenals fans, og det er han klar over. Han vil derfor gøre, hvad han kan for at reparere på forholdet. 

- Jeg har lært meget, mens jeg var på lån i Sunderland og Juventus, og jeg vil forsikre alle Arsenals fans om, at jeg vil give alt jeg kan, for at bidrage til dét, jeg tror bliver en succesfuld sæson for klubben, slutter han. Nicklas Bendtner har kontrakt med Arsenal frem til næste sommer.

Dagens Gossip