Bendtner er tilbage: - Jeg har savnet det helt vildt

- Jeg vil kun snakke om landsholdet.

Det var Nicklas Bendtners oftest brugte vending mandag eftermiddag, da landsholdet samledes for første gang forud for den vigtige VM-kvalifikationskamp mod Italien på fredag i Parken.

Nicklas Bendtner var tilbage på landsholdet efter et halvt års "tænkepause" - en straf, DBU gav angriberen som følge af Bendtners spirituskørsel i København tidligere på året,

Og det var en Nicklas Bendtner, der ikke ville tale om den episode, om transfer-cirkusset i sommer eller om hans reserve-situation i Arsenal.

- Det, der er sket, er sket, og det er der ingen grund til at snakke om. Det er overstået. Jeg er stadig den samme fodboldspiller som før. Jeg bliver aldrig anderledes inde på banen; uden for banen er der ingen grund til at snakke om, sagde Bendtner.

- Jeg vil kun snakke om landsholdet, sagde Bendter, som dog kunne konstatere, at han på trods af begrænset spilletid for Arsenal, er i form.

- Jeg er i gear, ellers var jeg ikke blevet udtaget, sagde han og fortsatte:

- Det er dejligt at være tilbage. Jeg har savnet det helt vildt, for det er en stor ting for en fodboldspiller at være med på landsholdet, sagde han.

Har du noget at skulle bevise for den danske befolkning nu?

- Jeg har spillet på landsholdet i 55 kampe, så jeg tror, at man ved, hvordan jeg spiller. Men det er klart, at med en pause, skal man vise sig frem igen, men det skal man vel hver gang, sagde Bendtner.

- Jeg er ikke nogen stjerne, vi er et kollektiv, vi får spillet til at fungere sammen, og det er sådan, vi vinder kampene og har gjort det i mange år, sagde Bendtner, som alligevel løftede en flig af fordums selvtillid

- I ved alle, hvad jeg har af holdninger til landsholdet: I bliver ikke skuffede. Der vil altid være mål i mig. Det bliver en stor kamp mod Italien, vi ved, hvad der er på spil, så vi vil gøre alt for at vinde den kamp.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip