Bendtner får få minutter på banen i Wolfsburg-skuffelse

14/12/2014

Wolfsburg ligger ganske vist stadig på en klar andenplads i Bundesligaen, men sæsonens store positive overraskelse må alligevel ærgre sig efter søndagens kamp.

På hjemmebane var holdet mindst en klasse bedre end Paderborn, men trods stor overvægt i spil og en masse målchancer blev det kun 1-1.

Wolfsburg måtte undvære sin førsteangriber Ivica Olic, og i hans fravær spillede hollænderen Bas Dost fra start.

Det betød dog trods alt, at Nicklas Bendtner var forfremmet til en plads på bænken efter at have siddet helt udenfor i de seneste ligakampe.

Danskeren blev først efter 85 minutter sendt i aktion i et sidste forsøg på at jagte sejrsmålet i stedet for Dost. Men han nåede ikke at gøre sig bemærket.

Wolfsburg var altdominerende i første halvleg, hvor holdet burde have sikret sig sejren.

Efter et kvarter kom hjemmeholdet foran på et selvmål, da Rafa Lopez på målstregen forsøgte at redde et hovedstød, som under alle omstændigheder var gået ind.

Topholdet vadede i chancer, men efter et hovedstødsforsøg på overliggeren og Ivan Perisic' misbrugte straffespark måtte holdet nøjes med en spinkel pauseføring.

Bas Dost troede han havde scoret til 2-0 kort før pausen, men målet blev annulleret.

Kort efter pausen havde han en stor chance for at øge, men i stedet udlignede Paderborn ufortjent.

Alban Meha viste større koldblodighed fra de berømte 11 meter, da oprykkeren blev tilkendt et straffespark efter seks minutter.

I den resterende del af kampen pressede Wolfsburg for sejrsmålet, men det udeblev.

Holdet har nu seks point ned til forfølgerne, mens der er hele ni point op til førerholdet, Bayern München.

I søndagens anden kamp i Bundesligaen spillede Bayer Leverkusen og Borussia Mönchengladbach 1-1 i en topkamp.

Dermed har begge klubber 24 point og ligger henholdsvis nummer tre og fire i ligaen.