Bendtner går amok til Zangenbergs fødselsdag

Kendisparret bestående af fodboldspilleren Nicklas Bendtner og skuespillerinden Julie Zangenberg lægger ikke låg på deres forhold - hverken når det kommer til at bruge penge eller at dele deres glæde på de sociale medier. Nu har den 27-årige fodboldstjerne skruet fødselsdagsfejringen af sin kæreste helt i vejret.

- Så tager vi afsted. Nicklas Bendtner forkæler mig altid. Fødselsdagsrejse, skriver "Heartless"-skuespillerinden, der i går fyldte 27 år, på Instagram.

På billedet er en smilende Julie Zangenberg, med håret flyvende i alle retninger, klar til at stige om bord på et lille fly efter sin fodboldkæreste, som også må holde på hatten. Hvor turen går hen, afslører hun dog ikke.

I et hashtag fortæller hun dog, at der ikke er tale om en sædvanlig fejring - derimod står festlighederne på i en hel fødselsdagsuge. Skuespillerinden, der blev kendt tilbage i 2002 som Klatretøsen, lagde ud med en kagefest, hvor blandt andre "Den store bagedyst"-vinder Annemette Voss var med.

Dagen efter fejrede Julie Zangenberg fødselsdag med familien.

- Min fødselsdag er først i morgen. Men i går var dag to i fødselsdagsugen, skrev Julie Zangenberg, der havde inviteret familien med ud at spise.

Se Zangenbergs opslag her: https://www.instagram.com/p/-tn3QsHlGh/?taken-by=juliezangenberg

Og fødselsdagsmiddagen her: https://www.instagram.com/p/-q9drunlGj/?taken-by=juliezangenberg

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip