Bendtner har forstuvet sin ankel - ude flere uger

Selv om Nicklas Bendtner med sit vigtige mål til 10 i Arsenals sejr over Cardiff gjorde sig flot bemærket, betyder det ikke, at han er kommet nærmere startopstillingen.

For danskeren blev skadet i forbindelse med scoringen, og ifølge Arsenals manager Arsène Wenger kan der gå en rum tid, før Bendtner er spilleklar igen.

- Han har forstuvet sin ankel. Hvor lang han er ude, ved vi ikke, men der kan gå uger, siger franskmanden til BBC.

Da det normale førstevalg på centerfowardpladsen, Olivier Giroud, også er ude med en ankelskade, kunne klubben sagtens bruge en forstærkning i det transfervindue, der netop er åbnet.

Arsène Wenger vil dog ikke love, at han henter en afløser ind for de skadede spillere.

- Vi har folk som Podolski og Walcott, der kan spille central angriber, men set over en længere periode har vi brug for folk, der har midterpladsen i angrebet som sit speciale.

- Hvis vi har to spillere, der er skadet, så må vi selvfølgelig se på, hvordan vi løser det, siger han.

Om kampen og 2-0-sejren siger han i øvrigt.

- Vi var nødt til at være tålmodige og ikke lave nogen fejl bagude. Cardiff fortjener kredit for deres indsats, men vi var modne og intelligente, siger Wenger.

Han følte i øvrigt, at den formentlig kommende Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjærs tilstedeværelse på Emirates Stadium betød, at Cardiff-spillerne gav den en ekstra skalle.

/ritzau/

Dagens Gossip