Bendtner hylder Cornelius' skifte

- Stærkt at se vores danske talenter komme ud og spille i Europa. Gavner vores hjemlige spillers gejst og vores kære landshold, skriver han på Twitter.

Torsdag blev FCK's topscorer Andreas Cornelius solgt til Premier League-oprykkerne Cardiff. Han er den tredje unge profil fra Superligaen, der i den seneste uge er kommet til det engelske. I sidste uge blev FCN's Jores Okore præsenteret i Aston Villa, og han fik et par dage efter selskab af AaB's angriber Nicklas Helenius. 

- Jeg ønsker jer alt succes og håber I starter som lyn og torden. Dansk fodbold er lys!!, skriver Bendtner.

Selv mangler Nicklas Bendtner, at få sin fodboldfremtid på plads, efter hans lejekontrakt i Juventus er udløbet, og der ikke er de store udsigter til spilletid hjemme i Arsenal. Rygterne om Bendtners fremtid er mange. Senest er han blevet sat i kraftig forbindelse med Eintracht Frankfurt, der dog ikke ser ud til at ville betale danskerens høje løn.

Andre klubber i Premier League har ifølge engelske medier også vist interesse. Både Crystal Palace og Cornelius nye klub Cardiff skulle have rettet sigtet på Bendtner, uden det dog har været bekræftet af de to klubber.

Dagens Gossip