Bendtner irriteret over sammenligninger med Zlatan

Sammenligningerne mellem Nicklas Bendtner og Zlatan Ibrahimovic er begyndt forud for de kommende landskampe mod Sverige.

Den danske landsholdsangriber blev mandag i Helsingør stillet en lang række spørgsmål fra både danske og svenske medier, der ønskede at blive klogere på, hvordan Bendtner mener, at de to spillere hver især har forløst deres talenter.

Sveriges Zlatan Ibrahimovic har i flere år været en stor stjerne i internationale topklubber som Juventus, Barcelona og senest Paris Saint-Germain, mens Bendtner lige nu kæmper for at komme i startopstillingen i Wolfsburg.

- Jeg har ikke noget at sige om Zlatan. Jeg ved ikke, hvorfor jeg skal tale om ham hele tiden.

- Det er ikke mit job at tale om andre spillere. Jeg har sagt, at han er en god spiller, han har haft en fænomenal karriere, og han har lavet mange gode ting, sagde Nicklas Bendtner, efter at han var blevet konfronteret med en række spørgsmål.

En svensk journalist mente, at danskeren en gang havde sammenlignet sig selv Zlatan Ibrahimovic.

- Det husker jeg ikke, svarede Bendtner, der så fik at vide, at han på et tidspunkt havde udtalt, at han om nogle år ville være bedre end den svenske superangriber.

- Har du nogle seriøse spørgsmål, så stil dem.

- Det der er ikke seriøst. Det er langt tid siden, svarede Nicklas Bendtner.

De to angribere blev allerede som teenagere udråbt til store talenter. Selv om Bendtner mange gange har leveret varen på det danske landshold, så er danskerens klubkarriere ikke lige så prangende som Zlatan Ibrahimovic'.

Bendtner ønskede dog ikke at komme med sit bud på, hvorfor det er gået, som det er gået.

- Det er jeres opgave at skrive og lave de ting, I gør. Det kan jeg ikke bruge til så meget. Jeg kan ikke se, hvorfor at vi skal sammenlignes.

- Jeg synes, at han er fantastisk. En god spiller og en god person. Jeg ved, at I ønsker at jeg skal tale meget om det, men det kommer jeg ikke til, forklarede Bendtner til de interesserede journalister.

Selv om der er lagt op til et par store kampe mod de nordiske broderfolk, så er det ikke ekstra specielt for Bendtner at møde Sverige.

- Det er mere spændende for pressen end for os spillere. For os er det et hold, der står i vejen for, at vi kommer til EM.

- Jeg tror ikke, at det betyder noget, at det lige er Sverige, vi står over for, når det handler om den måde, vi vil angribe kampen på, siger Bendtner.

- Jeg kan ikke vurdere, hvor favoritværdigheden ligger. De vil gøre alt for at slå os og omvendt, og så handler det om, hvem der er bedst på dagen.

- Vi kan være 120 procent motiveret til kampene, men hvis ikke der er nogen, der laver et eller andet specielt, så kommer vi ikke til at score, siger han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip