Bendtner: Jeg ryger en cigar, hvis jeg har lyst

Den danske landsholdsangriber Nicklas Bendtner lytter ikke til de folk, der kritiserer ham for at bruge for meget tid på at bygge sit eget smykkefirma op eller dele private billeder på de sociale medier.

Og hvis Arsenal-angriberen har lyst, så ryger han gerne en god cigar.

- Jeg kan ikke gå rundt og opføre mig på en måde, så alle danskere bliver tilfredse. Altså, jeg ryger cigar af og til. Hvis jeg har lyst til det, så er det det, jeg gør, siger Bendtner i et interview med Berlingske søndag.

- Det rager mig, at mange ikke mener, en fodboldspiller kan tillade sig det. Tænk lige over det: Tilbage i tiden røg alle spillere. Der var det ikke et problem.

- Lige pludselig har nogle mekanismer ændret sig, og fodboldspillere skal være de her ansigtsløse dydsmønstre. Til det siger jeg én gang for alle: Gu skal jeg ej. Jeg skal være mig.

- Og hvis nogen har ondt i røven over, at jeg er rødvinssamler eller kører i dyre biler, så er det deres problem. Det kan aldrig blive mit problem, siger Bendtner til avisen.

- Samtidig forsøger jeg heller ikke at skjule, hvem jeg er. Jeg uploader billeder af, hvad jeg foretager mig på Instagram og Twitter.

- Så kan de folk, der er oprigtigt interesserede i mig, være en del af min succes eller min ikke-succes, forklarer danskeren.

I interviewet med Berlingske fortæller Bendtner endnu en gang, at han ikke fik lov til at skifte klub i sommerens transfervindue.

- Jeg havde alt mit på plads - der var tre klubber, der blot ventede på, at jeg skulle sige ja tak til en af dem, fortæller han og understreger, at Arsenals manager, Arsène Wenger, befalede ham at blive i klubben:

- Det var slet ikke det "mindset", jeg havde. Jeg blev utroligt skuffet, da han ringede, for jeg var klar på at rykke videre. Og jeg troede faktisk ikke, at de ønskede at holde på mig.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip