Bendtner kom på banen i sidste Juventus-kamp

Nicklas Bendtner fik knap 20 minutters spilletid i den sidste kamp i sæsonen for Juventus, som tabte 2-3 på udebane til Sampdoria.

Den danske landsholdsangriber blev skiftet ind i det 74. minut i stedet for den italienske landsholdsangriber Sebastian Giovinco.

Bendtner kom ind ved stillingen 1-2, men han kunne ikke hjælpe med at vende resultatet til noget positivt.

Angriberen Fabio Quagliarella bragte Juventus foran 1-0 efter 25 minutter, inden Eder Martins udlignede til 1-1 på et tyndt dømt straffespark lidt senere i første halvleg.

I anden halvlegs 57. minut scorede Lorenzo De Silvestri til 2-1 for Sampdoria, og to minutter efter indskiftningen af Bendtner øgede Mauro Icardi til 3-1 for hjemmeholdet.

Midtbanespilleren Emanuele Giaccherini fik reduceret til slutresultatet 2-3 i overtiden, men tættere på point kom Juventus ikke.

Bendtner kan glæde sig over, at det trods alt blev til spilletid i 2013, efter at han har siddet uden for med en skade, som han pådrog sig i december.

Torino-klubben vandt det italienske mesterskab med 87 point efter 38 kampe, mens Napoli på andenpladsen har 78 point og en kamp tilbage i sæsonen.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip