Bendtner-konkurrent header Wolfsburg til ny sejr

06/12/2014

Landsholdsangriber Nicklas Bendtner var for anden weekend i træk sat helt uden for Wolfsburg trup til udekampen mod Hannover 96, der var uden Leon Andreasen.

Og danskerens vej til spilletid i Bundesligaen blev ikke kortere efter udesejren på 3-1.

Det var således den hollandske angrebsreserve Bas Dost, der scorede det vitale mål til 2-1 midt i anden halvleg.

Han havde kun været på banen i tre minutter, da han headede Ivan Perisic' indlæg i nettet i helt fri position.

Dost og Bendtner slås om at være førstereserve for Ivica Olic, og her syntes hollænderen fortsat at være øverst i hierarkiet.

Allerede i første halvleg var Wolfsburg kommet på sejrskurs, da den belgiske kreatør Kevin De Bruyne scorede til 1-0.

Hjemmeholdets Joselu bragte dog balance i minuttet inden pausen.

Men Dost sendte Wolfsburg mod den niende sæsonsejr i ligaen, inden Maximilian Arnold cementerede sejren til 3-1 fem minutter før tid. For tredje gang i kampen var Ivan Perisic i oplæggerens rolle.

Wolfsburg konsoliderede dermed andenpladsen efter Bayern München. Den forsvarende mester fører med fire point inden sit møde med Bayer Leverkusen lørdag aften.

Schalke 04 kom nærmere en direkte Champions League-plads med udesejren på 4-0 over Stuttgart.

Eric Maxim Choupo-Moting scorede hattrick og er nu oppe på otte sæsontræffere.