Bendtner kunne ikke sparke Wolfsburg ud af krisen

31/01/2016

Wolfsburgs problemer fortsætter i den tyske Bundesliga, hvor Nicklas Bendtner og holdkammeraterne er uden sejr i seks kampe.

Søndag måtte sidste sæsons nummer to nøjes med 1-1 på hjemmebane mod FC Köln.

Bendtner blev skiftet ind midtvejs i anden halvleg, og efter bare et minut med danskeren på banen kom Wolfsburgs værter foran 1-0.

Vieirinha slog bolden ind i bagrummet i Köln-feltet - hen over hovedet på Bendtner - til Julian Draxler, der med en helflugter lagde bolden i mål.

Føringen fik ikke lov til at holde længe, da Köln uden Frederik Sørensen i midterforsvaret et kvarter før slutfløjt slog kontra.

Bolden blev sendt op til franskmanden Anthony Modeste, der hårdt presset af Wolfsburgs midtstopper Dante udplacerede målmand Diego Benaglio med et godt langskud til 1-1.

Nicklas Bendtner ragede i slutfasen en advarsel til sig med en voldsom tackling. Det betød, at sekunderne gik, og Wolfsburg havde mindre tid til at sikre sig den efterhånden tiltrængte sejr.

I overtiden kom der til gengæld et glimt af genialitet, da den 28-årige dansker snød Kölns kompakte forsvar med en hælaflevering, men desværre fik to af holdkammeraterne spoleret den pludselige chance, der endte i offside.

Wolfsburg indtager Bundesligaens syvendeplads med 27 point, mens Köln har to point færre på niendepladsen. Ligaen toppes af Bayern München med 52 point. Topholdet slog søndag Hoffenheim med 2-0.