Bendtner næsten sikker på spilletid

Ifølge The Independent fortalte manager Arsène Wenger mandag i en mail til Arsenals tilhængere, at han kraftigt overvejer at spare førsteangriberen Olivier Giroud, der er startet inde i alle kampe efter sommerferien, og at danskeren er i spil til at erstatte ham.

- Vi har en Capital One Cup-kamp mod West Bromwich Albion på onsdag, og jeg vil selvfølgelig rotere på holdet. Nicklas Bendtner har chancen for at blive involveret, skriver Arsène Wenger i sin mail.

Som bekendt prøvede Arsenal at komme af med den danske angriber i løbet af sommerens transfervindue, men Bendtner selv var ikke villig til at forlade klubben, før der på sidste dag dukkede et tilbud op fra Crystal Palace. Denne gang var det imidlertid Arsenal, der sagde nej, fordi Arsène Wenger vurderede, at der på grund af skader alligevel kunne blive behov for ham.

Og det ser der altså nu ud til at blive, efter at Lukas Podolski, Alex Oxlade-Chamberlain, Theo Walcott og Yaya Sanogo alle er blevet skadet, hvilket har gjort Nicklas Bendnter til det eneste alternativ til Olivier Giroud.

 

 

 

Dagens Gossip