Bendtner og Arsenal klasker Coventry i FA Cuppen

25/01/2014

Arsenal havde ingen problemer med at spille sig videre til FA Cuppens femte runde. Hjemme på Emirates sejrede Premier Leagues tophold, der havde danske Nicklas Bendtner med i startopstillingen, med 4-0 over League One-klubben Coventry.

Nicklas Bendtner, der blev skadet i forbindelse med en scoring mod Cardiff den 1. januar, gjorde det hæderligt i mesterskabskandidaternes angreb, men det lykkedes ikke for den danske landsholdsangriber at score i de 71 minutter, han fik på banen.

Han kunne til gengæld se sin tyske kollega Lukas Podolski score to gange i første halvleg.

I kampens døende minutter gjorde franske Olivier Giroud og spanske Santi Cazorla det til 3-0 og 3-0.

Arsenal fører Premier League med et point ned til Manchester City på andenpladsen og yderligere et ned til Chelsea.