Bendtner og Wolfsburg spiller sig i pokalsemifinalen

07/04/2015

Nicklas Bendtners tyske klub, Wolfsburg, har gang i en stor sæson, og tirsdag aften kunne folkevognsklubben notere sig endnu en succes, da den sikrede sig en plads blandt de sidste fire i den tyske pokalturnering.

På hjemmebane vandt Wolfsburg med 1-0 over Freiburg i en kamp, hvor Nicklas Bendtner fik de sidste syv minutter på banen.

Sejren var helt i orden set i forhold til spil og chancer, for hjemmeholdet misbrugte en lang række muligheder, inden det 18 minutter før tid endelig lykkedes Ricardo Rodriguez at score det forløsende mål på straffespark.

Få minutter senere fik gæsterne en kæmpechance for at udligne, da bolden blev spillet på tværs til en helt blank Maximilian Philipp. Men angriberen tabte duellen mod Wolfsburgs schweiziske målmand Diego Benaglio.

Bendtner kom ind i stedet for Bas Dost, men danskeren kunne ikke spille sig tættere på en startplads på den korte tid på græsset, der primært handlede om at forsvare det spinkle forspring.

Wolfsburg er fortsat med i alle turneringer. Holdet er nummer to i bundesligatabellen og er i kvartfinalen i Europa League, hvor Napoli venter torsdag i næste uge.

Senere tirsdag aften spillede også Borussia Dortmund sig i semfinalen, men Dortmund-spillerne måtte arbejde hårdt, før 3-2-sejren over Hoffenheim var i hus.

Det blev 2-2 i den ordinære kamp, så de to hold måtte i forlængelse, og her sørgede veteranen Sebastian Kehl for den afgørende scoring i det 108. minut.

Onsdag spilles de to sidste kvartfinaler. Arminia Bielefeld tager imod Borussia Mönchengladbach, mens Bayer Leverkusen møder Bayern München.