Bendtner redder point til Wolfsburg i danskeropgør

22/08/2015

Nicklas Bendtner ser ud til at have fundet målformen, få uger før Danmark spiller de vigtige EM-kvalifikationskampe mod Albanien og Armenien.

Lørdag scorede den danske angriber til slutresultatet 1-1 i kampen mellem Wolfsburg og hjemmeholdet FC Köln, der havde Frederik Sørensen med i forsvaret i hele kampen.

Det er Nicklas Bendtners tredje scoring for Wolfsburg i august, efter at han tidligere har scoret i Super Cup-kampen mod Bayern München og pokalkampen mod Stuttgarter Kickers.

Nicklas Bendtner blev skiftet ind med 16 minutter tilbage i stedet for Ivan Perisic, og syv minutter før tid blev danskeren redningsmand med scoringen til 1-1.

Bendtner var på pletten og prikkede nemt bolden i mål, da Kölns målmand ikke kunne holde et skud.

Det er danskerens blot anden scoring i Bundesligaen og den første i denne sæson. I sidste sæson lavede han et mål i ligaen i hele sæsonen.

Kort før tid kunne Kevin de Bruyne have sikret Wolfsburg alle tre point på udebane, men den belgiske offensivspiller formøblede en friløber.

Umiddelbart før slutfløjtet var Wolfsburg igen tæt på, da angriberen Bas Dost headede på overliggeren.

Köln, der sejrede i premiererunden, fortsatte de gode takter og kom på 1-0 efter en halv time.

Simon Zoller lobbede bolden over Wolfsburgs målmand, og hårdt presset af en forsvarer headede han efterfølgende bolden ind til 1-0.

Wolfsburg har som Köln fire point efter to runder.