Bendtner scorer to gange i Wolfsburg-comeback

07/11/2014

Naturligvis var han glad for holdets 5-1-sejr over FK Krasnodar i Europa League. Men mon ikke Nicklas Bendtner også tillod sig at glæde sig en lille smule over sin personlige succes i kampen?

Det lykkedes nemlig for landsholdsangriberen at få scoret for første gang i en betydende kamp siden 1. januar - og så endda to mål i samme kamp.

Og så er han nok rimeligt ligeglad med, at det ene blev sat ind på straffespark, og at de begge blev sat ind på et tidspunkt, hvor kampen forlængst var afgjort. Scoringer er nu engang scoringer, og måltørken er slut.

Det var i sig selv en succes bare at komme på banen for danskeren, der ikke havde spillet fodbold siden 14. oktober.

Både fordi han har været skadet, men også fordi han har haft svært ved bare at blive udtaget til Wolfsburgs kampe.

Mod Krasnodar var han altså med, men det var en anden indskifter, der sørgede for overskrifterne.

Aaron Hunt afløste Ivan Perisic i pausen, og to minutter senere havde han bragt sit hold foran med hovedet. Og efter mindre end et kvarter stod der to mål på den tidligere Werder Bremen-spillers konto.

Krasnodar med den tidligere FCK-spiller Ragnar Sigurdsson på holdet fik senere reduceret, men minutter efter sørgede Josuha Guilavogui for endnu en Wolfsburg-scoring.

Og så var det altså, at Bendtner blev sat til at sparke det straffespark, som Hunt fremtvang et par minutter før tid. I overtiden fulgte danskeren så fornemt op, da han via den ene stolpe sendte bolden i nettet igen

Indhoppet og målene kan meget vel være med til at sikre ham en plads i landsholdstruppen til EM-kvalifikationskampen mod Serbien og venskabskampen mod Rumænien senere på måneden.

Landstræner Morten Olsen udtog ikke Bendtner i første omgang, fordi han lige ville se angriberen an. Men med spilletid og mål i benene er argumenterne for at tage Bendtner med i hvert fald til stede.

I det andet opgør i gruppe H slap Simon Kjær og Lille skidt fra mødet med Premier League-holdet Everton.

Franskmændene tabte 0-3 og har nu kun tre point på tredjepladsen i gruppen. Wolfsburg har syv point, mens Everton fører med otte point.