Bendtner skal til Old Trafford i Champions League

Nicklas Bendtner og Wolfsburg har gode muligheder for at avancere fra gruppespillet i Champions League.

Den tyske klub var ellers seedet i nederste lag ved torsdagens lodtrækning, men med modstandere som PSV Eindhoven, Manchester United og CSKA Moskva kan Bendtner og holdkammeraterne gøre sig realistiske forhåbninger om at slutte på en af de to øverste pladser i puljen.

Bendtner kan desuden se frem til et møde med landsholdskollegaen Simon Poulsen, der i sommerpausen er skiftet til PSV Eindhoven.

Det er blot anden gang, Wolfsburg er med i Champions League. Første gang var i 2009, hvor klubben stillede op som tysk mester, men skuffede ved kun at blive nummer tre i gruppespillet.

Også ved den lejlighed var Manchester United en af modstanderne, og englænderne vandt begge indbyrdes opgør. Det blev 2-1 på Old Trafford og 3-1 i det omvendte opgør i Tyskland.

Også i en anden pulje byder efteråret på danskeropgør i den prestigefyldte turnering, når Sevilla med Michael Krohn-Dehli tørner sammen med Mönchengladbach og Andreas Christensen.

Med Juventus og Manchester City som de to øvrige hold i puljen kommer danskerklubberne dog på hårdt arbejde for at komme videre til 1/8-finalen.

Den danske fodboldlegende Peter Schmeichel var en af værterne ved arrangementet i Monaco, hvor en række andre notabiliteter fra fodboldens verden stod for selve lodtrækningen.

Det eneste skandinaviske islæt Champions League, Malmö FF, får det meget svært, når det skånske mandskab skal op mod Paris Saint-Germain, Real Madrid og Shakhtar Donetsk.

Til gengæld kan den svenske mesterklub glæde sig over, at møderne med Paris Saint-Germain vil byde på et gensyn med Zlatan Ibrahimovic, der er født og opvokset i byen og indledte sin imponerende karriere i Malmö FF.

Noget lettere ser det ud for de forsvarende Champions League-mestre, FC Barcelona.

Catalonierne skal møde Bayer Leverkusen, Roma og Bate Borisov i gruppespillet, og det er umiddelbart svært at se, hvem der skal bremse Barcelonas færd mod knockoutfasen.

Gruppespillet begynder med første runde 15.- og 16. september.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip