Bendtner stolt og begejstret for landsholdscomeback

Landstræner Morten Olsen udtog tirsdag Nicklas Bendtner for første gang siden angriberens spirituskørsel i Københavns gader. En episode, der kostede Arsenal-frontmanden en bøde på 842.000 kroner og et halvt års tænkepause.

- Jeg er utrolig stolt og begejstret for at være tilbage på landsholdet. Det betyder alverden, og jeg er meget motiveret, meddeler Arsenal-angriberen til DR Sporten via en skriftlig udtalelse gennem sin PR-agent Elisa Lykke.

Nicklas Bendtner gjorde i sidste uge comeback for Arsenal, da han fik 120 minutters fodbold i benene i Capitol One Cup-kampen mod West Bromwich. Her kvitterede han med en assist og en sikker straffesparksscoring. Dermed ser den lange angriber ud til at være på vej tilbage i varmen hos Arsenal-manager Arséne Wenger, der i sommer ellers havde opgivet Bendtner.

Nu er han klar til at få nettet til at blafre i Parken, hvor Italien kommer på besøg til VM-kvalifikationskampen fredag d. 11. oktober.

- Jeg glæder mig til at være en del af holdet igen og forhåbentligt hjælpe til med at få det bedste resultat til Danmarks fordel i kampen mod Italien, lyder det fra 25-årige Nicklas Bendtner.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip