Bendtner stolt og begejstret for landsholdscomeback

Landstræner Morten Olsen udtog tirsdag Nicklas Bendtner for første gang siden angriberens spirituskørsel i Københavns gader. En episode, der kostede Arsenal-frontmanden en bøde på 842.000 kroner og et halvt års tænkepause.

- Jeg er utrolig stolt og begejstret for at være tilbage på landsholdet. Det betyder alverden, og jeg er meget motiveret, meddeler Arsenal-angriberen til DR Sporten via en skriftlig udtalelse gennem sin PR-agent Elisa Lykke.

Nicklas Bendtner gjorde i sidste uge comeback for Arsenal, da han fik 120 minutters fodbold i benene i Capitol One Cup-kampen mod West Bromwich. Her kvitterede han med en assist og en sikker straffesparksscoring. Dermed ser den lange angriber ud til at være på vej tilbage i varmen hos Arsenal-manager Arséne Wenger, der i sommer ellers havde opgivet Bendtner.

Nu er han klar til at få nettet til at blafre i Parken, hvor Italien kommer på besøg til VM-kvalifikationskampen fredag d. 11. oktober.

- Jeg glæder mig til at være en del af holdet igen og forhåbentligt hjælpe til med at få det bedste resultat til Danmarks fordel i kampen mod Italien, lyder det fra 25-årige Nicklas Bendtner.

Dagens Gossip