Bendtner til Bild: Jeg vil blive i Wolfsburg

Den danske landsholdsangriber Nicklas Bendtner slår fast, at han ønsker at blive i tyske Wolfsburg i en kommende sæson.

- Jeg vil blive i Wolfsburg. Jeg har to år tilbage af kontrakten, og jeg er sikker på, at Wolfsburg er den rigtige klub for mig. Det var en fantastisk sæson, hvor jeg har udviklet mig som spiller og menneske.

Nicklas Bendtner ser blandt andet frem til at spille Champions League i den kommende sæson.

- Selvfølgelig ville jeg gerne have spillet en større rolle, men nu glæder jeg mig bare til den kommende sæson og Champions League, siger Nicklas Bendtner i et interview med tyske Bild.

Danskeren har haft svært ved at få fast spilletid hos Dieter Heckings tropper, der sluttede på andenpladsen i den netop overståede sæson i Bundesligaen og dermed kvalificerede sig til Champions League i næste sæson.

Angrebskonkurrenten Bas Dost er i sæsonens løb ofte foretrukket som førstevalg, og i maj hentede Wolfsburg så angriberen Max Kruse hos rivalerne fra Borussia Mönchengladbach.

Men Bendtner slår fast, at han ingen problemer har med Hecking.

- Der er ingen problemer mellem os. Han har udført et supergodt stykke arbejde, siger danskeren.

Wolfsburgs sportschef, Klaus Allofs, meddelte i maj, at han endnu ikke ville tage stilling til, om Nicklas Bendtner havde en fremtid i den tyske klub.

- Det vil give noget snak, men det er ikke nødvendigvis et farvel.

- At Bendtner ikke er lykkelig over situationen, det er klart. Men det må han leve med, sagde Allofs til avisen Wolfsburger Allgemeines hjemmeside for en måned siden.

Nicklas Bendtner har blot scoret en enkelt gang i sin debutsæson i Bundesligaen. Det er dog blevet til fire scoringer i Europa League for den danske landsholdsangriber.

/ritzau/

Dagens Gossip