Bendtner tilbage i Arsenals trup

Dermed får Nicklas Bendtner chancen for at spille en fodboldkamp for Arsenal for første gang siden 20. august 2011. Dengang fik Bendtner 10 minutter på banen, da Arsenal mødte Liverpool.

Det er Arsenal-manager, Arsene Wenger, som overfor avisen The Independent allerede nu afslører, at Bendtner bliver udtaget til onsdagens kamp, fordi Bendtner er ved at være i form igen.

- Han vil helt sikkert være i truppen, siger Wenger til The Independent.

Arsenal-manageren lader også til at ville signalere overfor både Bendtner og omverdenen, at den danske angriber har en reel mulighed for at slå igennem i Arsenal igen. Det kan blive til spilletid i selv de største kampe, hvis Bendtner viser niveauet.

- Helt ærligt, så var det meningen, at han skulle væk, men han blev, og når han har valgt det, så betragter man ham som en fuldgod spiller i truppen. Hvis han fortjener at stå foran Giroud, så står han foran Giroud. Så simpelt er det, siger Wenger. 

Nicklas Bendtner har siden sin seneste kamp for Arsenal i 2011 været udlejet til Sunderland og Juventus, men både på banen og i sit privatliv, har han haft svært ved at få det hele til fungere. Det er slut nu, mener Wenger.

- Han er en god fyr. Han valgte lidt for meget den lette vej, men nu har han læst signalerne og forstået, at det er ved at være tid for ham. Han har forstået beskeden, siger Wenger. 

Nicklas Bendtner har den seneste tid brugt tid både i London og i Danmark på at genoptræne. På onsdag får han så måske muligheden for at vise, om han stadig kan score mål.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip