Bendtner træt af at blive hængt op på gamle kommentarer

- Jeg bryder mig ikke om, at man bliver ved med at prøve at hænge mig op på kommentarer, der er blevet sagt forkert. Ting, som jeg stadig bliver nødt til at se på og høre på. Hvis folk ikke kan lide mig, så er det fair nok. Hvis folk ikke kan acceptere, at man nogle gange er ung og begår fejl og kommer videre fra dem, så er det ikke mit bord, siger Nicklas Bendtner.

Citatet har efterhånden mange år på bagen, og da BT spurgte i 2008 - et par år efter han første gang ytrede sit ønske - om han stadig havde den ambition, sagde Bendtner:

- Jamen, jeg vil stadig være verdens bedste angriber, og jeg tror på, jeg kan blive det. Mere præcist vil jeg være én af verdens bedste, for der er forskellige typer angribere, og jeg kan jo ikke blive den bedste i en kategori, jeg ikke tilhører.

Nicklas Bendtner, der i disse dage er med landsholdet for første gang, efter han af DBU blev givet et halvt års tænkepause fra landsholdet oven på en dom for spirituskørsel i det indre København, er af den opfattelse, at han aldrig har sagt det så kategorisk:

- Jeg sagde egentlig, at jeg troede, at alle, der spiller fodbold rundt om i verden, vil elske at være den bedste. I mine øjne er det en normal udtalelse, og det blev til, at jeg havde sagt, at jeg var verdens bedste fodboldspiller.

- Jeg aner ikke, hvor det kom fra. Jeg hører stadig for det nu og da, og jeg ser det også stadig. Hvis folk vil gå rundt i den tro, så må det være sådan.

 

 

 

Dagens Gossip