Bendtner udtaget til Arsenals Champions League-trup

Han var dømt færdig hos Arsenal flere gange og havde næsten trukket Crystal Palaces trøje over hovedet. Men et skifte blev bremset af The Gunners i sidste øjeblik, fordi de manglede en angriber, og så måtte Nicklas Bendtner blive hos Arsenal.

På trods af forlydender om, at Bendtner skulle være langt nede i hierarkiet på angrebsfronten hos Arsenal, kan det nu se ud som om, at den danske angriber er tættere på spilletid end, man skulle tro.

Nicklas Bendtner er blevet udtaget til den trup, der skal repræsentere Arsenal i årets Champions League.

Bendtner var tirsdag ude at forklare sin situation hos London-klubben oven på en sommer, hvor han har været rygtet væk til et hav af klubber.

- Det er ingen hemmelighed, at Arsenal og jeg var blevet enige om, at jeg kunne forlade klubben i løbet af sommerens transfervindue, hvis vi nåede en aftale.

- I løbet af ugen op til vinduets lukning nåede jeg til enighed med mere end én klub, men da Arsenal ikke fandt en anden angriber, benyttede de sig af retten til at stoppe en handel. Det var jeg selvfølgelig meget skuffet over, fordi jeg så frem til en ny udfordring i en anden klub og en frisk start i engelsk fodbold, fortalte Bendtner i en erklæring.

Efter samtaler med manager Arsene Wenger har Bendtner dog nu indfundet sig med, at han bliver nødt til at blive i Arsenal og kæmpe for en plads på holdet.

Det mål kan muligvis være kommet lidt tættere på nu med udtagelsen til Champions League-truppen. At Bendtner har været langt væk fra spilletid i Arsenal ses dog også ved, at hans spillerfoto ikke fremgår på truplisten ligesom de andre spillere. Kun de nytilkomne Mathieu Flamini og Mesut Özil har heller ikke noget foto endnu.

Nicklas Bendtners kontrakt med Arsenal udløber til næste sommer.

Dagens Gossip