Bendtner: Vores indskiftere ændrede kampen

Det var i høj grad de danske indskiftere Nicolai Jørgensen og Yussuf Poulsen, der var medvirkende til, at Danmark kom på måltavlen i Stockholm lørdag aften.

Det var også angriber Nicklas Bendtners opfattelse, efter at det første playoff-opgør om kvalifikation til EM-slutrunden endte med en svensk 2-1-sejr på hjemmebanen.

- Vi fik lavet nogle gode indskiftninger, og den ene indskifter lagde op til vores mål, og den anden scorede det. Det er godt at se, at de kom ind og var friske og ikke havde nogen problemer. Det ændrede kampen, sagde Bendtner til Kanal 5.

Nicolai Jørgensen scorede på et oplæg fra Yussuf Poulsen med omkring ti minutter tilbage i kampen.

I slutningen af første halvleg havde Bendtner haft en stor chance. Efter en tæt duel med en svensk forsvarsspiller, hvor han blev revet i trøjen, fik han dog ikke træf på bolden.

- Jeg mener klart, at der var straffe. Han hev mig i trøjen og ramte mit ben, så jeg ikke kunne få afsluttet, sagde Bendtner efter kampen om situationen.

Med 1-2-nederlaget har Danmark stadig et nogenlunde udgangspunkt frem mod returopgøret, der spilles tirsdag aften i Parken.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip