Bendtners afløser sikrer sen Wolfsburg-sejr

19/09/2015

Nicklas Bendtner har i de seneste uger flere gange udtrykt sin utilfredshed med manglende spilletid i Wolfsburg, men den danske landsholdsforward har næppe fået bedre argumenter efter lørdagens kamp mod Hertha Berlin.

Bendtner var ellers for en gangs skyld med fra start, men det var hans direkte konkurrent, Bas Dost, der sikrede Wolfsburg 2-0-sejren, efter at han havde afløst danskeren 20 minutter før tid.

Fem minutter senere lå bolden for første gang i Herthas mål, efter at Dost havde fået serveret en tværbold af Daniel Caligiuri, så han blot skulle prikke den i nettet.

Og kort før tid sikrede hollænderen endegyldigt sejren, da han udnyttede et straffespark begået mod nyerhvervelsen Julian Draxler.

Nicklas Bendtner ydede ellers en engageret indsats og arbejdede godt i de 70 minutter, han fik på banen, men danskeren blev sjældent rigtig farlig.

Mens Nicklas Bendtner trods alt kan glæde sig over tre point og sejrsbonus, var det en sløj lørdag eftermiddag for andre danskere i den bedste tyske række.

Jannik Vestergaard og Werder Bremen skuffede voldsomt ved at tabe på hjemmebane til Ingolstadt, der sikrede sig 1-0-sejren på straffespark tre minutter inde i overtiden.

Samtidig fortsætter nedturen for Borussia Mönchengladbach, der ellers gav start-comeback til Andreas Christensen.

Men Gladbach tabte for femte gang ud af fem mulige, da Köln vandt med 1-0. Målet blev scoret af Anthony Modeste, der vandt en hovedstødsduel med Andreas Christensen og sendte bolden i nettet efter en god times spil.

Christensen spillede ligesom Köln Frederiks Sørensen alle 90 minutter.

I toppen af Bundesligaen har Bayern München fortsat maksimumpoint efter lørdagens sikre og forventede 3-0-sejr i Darmstadt.