Bendtners Wolfsburg hopper op i tabellen

27/09/2014

Nicklas Bendtner fik de sidste fem minutter på banen, da hans klub Wolfsburg med en sejr på 2-1 hjemme over Werder Bremen tog et godt hop op i Bundesliga-tabellen.

Wolfsburgs Ricardo Rodriguez gjorde det til 1-0 efter et kvarter, men Werder Bremen, som stadig er uden sejr i denne sæson, udlignede før pausen. Marmon Brusch scorede for nordtyskerne.

Nicklas Bendtners angrebskollega Ivica Olic scorede et fint mål, da han fra spids vinkel overlistede gæsternes målmand Raphael Wolf efter en time.

Det var Ivica Olic, som Nicklas Bendtner afløste, da danskeren trådte ind på banen efter 85 minutter.

Wolfsburg er nu på syvendepladsen i Bundesligaen med otte point efter to sejre, to uafgjorte og to nederlag. Werder Bremen er næstsidst med tre uafgjorte kampe og tre nederlag.

Bayern München fører Bundesligaen med 14 point for seks kampe efter en udesejr på 2-0 over FC Köln tidligere lørdag. Borussia Mönchengladbach, der lørdag vandt 2-1 ude over Paderborn, er nummer to med 12 point.