Benitez kræver hårdere arbejde fra spillere efter 0-0

Selv de største hold har det med at snuble i sæsonpremieren, når konceptet og kampformen ikke er helt på plads, og det skete også for Real Madrid søndag aften.

Efter en skuffende indsats fra det stjernebesatte mandskab formåede Cristiano Ronaldo og co. kun at få 0-0 ude mod oprykkerne fra Sporting Gijón.

Og indsatsen var ikke tilfredsstillende for holdets nye cheftræner, Rafael Benitez.

- Vi skal blive bedre og arbejdere hårdere end i denne kamp. Vi manglede den sidste pasning i vores offensive spil, siger Benitez efter kampen ifølge NTB.

Den spanske træner kom til klubben denne sommer, da man valgte at erstatte Carlo Ancelotti, og Benitez var klar over, at det ikke ville blive let mod Sporting Gijón, der rykkede op fra næstbedste række i sidste sæson - især takket være en stærk defensiv.

- Jeg vidste, at Sporting ville komme til at gøre det vanskeligt for os. Vi havde mange skudforsøg, men vi manglede den nødvendige præcision, siger Real Madrid-træneren.

Også Real Madrids nye anfører, Sergio Ramos, var utilfreds med spillet, selvom de sidste 45 minutter blev bedre. Til Canal+ sagde Ramos efter kampen:

- Det handler om ikke at drage mange konklusioner endnu. Det er klart, at første halvleg ikke var god nok, men i anden halvleg viste vi meget mere initiativ. Vi ville ønske, at vi havde fået tre point. Alt andet end en sejr er ikke godt nok.

Da både FC Barcelona og Atlético Madrid åbnede sæsonen med smalle 1-0-sejre, er Real Madrid altså to point efter holdets formodede hårdeste konkurrenter til mesterskabet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip