Benitez ny træner i Napoli

- Rafa Benitez er Napolis nye træner. Aftalen blev underskrevet i dag i London, skriver klubben, ifølge engelske The Telegraph, i en pressemeddelelse.

- SSC Napoli er glade for at byde en så stor træner velkommen i familien. 

Napolis præsident Aurelio de Laurentiis var den første med nyheden, da han lagde et billede op på Twitter af ham og Benitez, der giver hånd og bød Benitez velkommen i klubben.- Rafa Benitez er Napolis nye træner. En mand med international erfaring. En leder, skrev Laurentiis.

Spanieren tager over for Walter Mazzarri, der i næste sæson skal stå i spidsen for Inter. Benitez har også været sat i forbindelse med både Real Madrid og PSG.

Det er ikke første gang, Benitez prøver kræfter med den italienske liga. I 2010 tog han over fra Jose Mourinho i Inter. Det blev dog aldrig nogen succes, og efter bare seks måneder blev han fyret.

Siden da blev han i november sidste år indsat som midlertidig manager i Chelsea, som han i den netop afsluttede sæson har ført til en tredjeplads i Premier League, og til Chelseas anden europæiske triumf på to år, da de slog Benfica i finalen i Europa League.

Dagens Gossip