Benitez ny træner i Napoli

- Rafa Benitez er Napolis nye træner. Aftalen blev underskrevet i dag i London, skriver klubben, ifølge engelske The Telegraph, i en pressemeddelelse.

- SSC Napoli er glade for at byde en så stor træner velkommen i familien. 

Napolis præsident Aurelio de Laurentiis var den første med nyheden, da han lagde et billede op på Twitter af ham og Benitez, der giver hånd og bød Benitez velkommen i klubben.- Rafa Benitez er Napolis nye træner. En mand med international erfaring. En leder, skrev Laurentiis.

Spanieren tager over for Walter Mazzarri, der i næste sæson skal stå i spidsen for Inter. Benitez har også været sat i forbindelse med både Real Madrid og PSG.

Det er ikke første gang, Benitez prøver kræfter med den italienske liga. I 2010 tog han over fra Jose Mourinho i Inter. Det blev dog aldrig nogen succes, og efter bare seks måneder blev han fyret.

Siden da blev han i november sidste år indsat som midlertidig manager i Chelsea, som han i den netop afsluttede sæson har ført til en tredjeplads i Premier League, og til Chelseas anden europæiske triumf på to år, da de slog Benfica i finalen i Europa League.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip