Benitez: Resultatet betyder ikke så meget

Så længe Chelsea er videre til Europa Leagues semifinaler, kan det være lige meget, hvordan holdet er nået derhen.

Sådan ser Manager Rafael Benitez' konklusion ud til at være efter 2-3-nederlaget til Rubin Kazan. Han virker i hvert fald ikke synderlig irriteret over, at hans mandskab torsdag led nederlag i Rusland.

- Det (resultatet, red.) betyder ikke så meget. Der var visse omstændigheder som eksempelvis banen, der fik indflydelse, så det var et professionelt stykke arbejde, vi udførte, og jeg var glad for spillernes præstation, siger han ifølge BBC.

Chelsea-manageren kunne se sin angriber Fernando Torres score efter bare fem minutter, og efter Rubin Kazan scorede kort efter pausen, kom Vicot Moses på tavlen.

I sidste ende lykkedes det dog ikke at holde føringen, og holdet endte med at tabe. Klubben gik dermed videre med god hjælp fra det første resultat på Stamford Bridge på 3-1.

- Vi er glade for at være videre, men skuffede lidt, fordi vi kunne have gjort det bedre i defensiven, sagde Benitez, der varslede ændringer i startopstillingen til kampen mod Manchester City i weekenden.

- Vi skal kunne klare at spille både i Europa og derhjemme. Nogle af spillerne kommer ikke til at spille mod Manchester City, men vi er glade for, at vi er med i forskellige turneringer. Det er godt for truppen.

Chelseas kommende modstander i Europa League bliver afgjort fredag middag.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip