Benitez støtter Benzema i afpresningssag om sexvideo

Real Madrid-træner Rafael Benitez understreger sin støtte til den franske angriber Karim Benzema, der er en del af en spektakulær sag om afpresning af en holdkammerat.

Benzema er blevet udelukket fra det franske landshold på ubestemt tid, efter han angiveligt har været involveret i at afpresse sin landsholdskammerat Mathieu Valbuena med en sexfilm.

Real Madrid-stjernen har ifølge anklagerne deltaget i afpresningen af Mathieu Valbuena for at hjælpe en ven, som havde fået fat i sexvideoen af Valbuena og dennes kæreste.

Den 27-årige stjerneangriber ser derfor ud til at gå glip af europamesterskaberne på hjemmebane til sommer, hvor der er store forventninger til det franske landshold.

Medmindre sagen er opklaret inden juni, må Benzema stå over, sagde præsident Noel Le Graet fra Det Franske Fodboldforbund, FFF, torsdag.

I skærende kontrast til reaktionerne i Frankrig, har Benzema dog mødt støtte i sin klub, Real Madrid. Her har klubbens præsident Florentino Perez og træner Rafael Benitez insisteret på, at Benzema er uskyldig indtil andet er bevist.

- Jeg har personligt vist, at jeg støtter Karim, og det er der enighed om i hele klubben, siger Benitez lørdag ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Ud fra den kontakt vi har med Benzema, ved vi, at han er en fantastisk person.

Benzema har belønnet klubbens tro på ham ved at score fem gange i de sidste to kampe.

- Han er en helt fundamental spiller for os, og vi vil have ham til at fortsætte med at score mål. Det, der interesserer mig mest, er, at han er afslappet og hjælper Real Madrid på vej, siger Benitez.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip