Benitez tager revanche: Publikum må have nydt det her

09/12/2015

Real Madrid har haft en svær periode på det seneste. Først ydmygelsen med nederlaget hjemme til FC Barcelona på hele 0-4.

Derefter blev storklubben smidt ud af den spanske pokalturnering for ulovlig brug af Denis Cheryshev i pokalkampen mod Cadiz.

Det hele er foregået, mens der har været maksimalt pres på klubbens træner Rafael Benitez for ikke at levere den form for offensiv fodbold, som Real Madrids mange fans forventer.

Tirsdag tog Benitez så lidt revanche for de seneste ugers dårligdom, da Real Madrid hjemme maltrakterede svenske Malmö FF med hele 8-0 i Champions League.

- Jeg er virkelig glad på holdets vegne. Jeg er glad for alle spillerne og publikum, som virkelig må have nydt det her. Jeg vidste, det ville blive en mærkelig kamp, fordi de skulle vinde, men det lykkedes for os at kontrollere kampen.

- Jeg mener, at det første mål i anden halvleg hjalp os på vej, siger Rafael Benitez til uefa.com.

Nederlaget i Madrid var samtidig Åge Hareides farvel til Malmö FF, hvor han for nylig meddelte, at han ville stoppe som træner.

Åge Hareide er et varmt rygte som mulig kommende dansk landstræner.

Malmö FF slutter på sidstepladsen i gruppe A med tre point for seks kampe og en målscore på 1-21.