Benny Winther hjælper igen Brøndby økonomisk

Winther, der flere gange tidligere er trådt til i nødens stund, har således sagt ja til at ombytte et tilgodehavende på 13 millioner kroner til aktier i klubben frem for kontanter. Det skriver Ekstra Bladet.

- Jeg har sagt ja til at hjælpe Brøndby på den her måde. Det kan vist ikke tolkes anderledes. Jeg har sagt ja til det, men det bliver først aktuelt, når Brøndby har gennemført emissionen og hentet minimum 60 millioner kroner, bekræfter Benny Winther overfor avisen. 

Benny Winthers accept sender ikke flere penge direkte ned i Brøndby-kassen, men der frigøres til gengæld flere penge fra den igangværende emission.

Inden Winthers tilsagn skulle 47 millioner kroner fra emissionen således spenderes på forfalden gæld. Det beløb er nu 34 millioner. Der bliver dermed flere penge til spillerkøb og andre investeringer. 

Som Benny Winther gælder hans tilsagn dog kun, hvis emissionen lykkes og Brøndby skraber de 60 millioner kroner ind, som en økonomisk overlevelse kræver. Brøndby-direktør Tommy Håkonsson sagde søndag, at klubben håber at nå et højere mål på 100 millioner kroner.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip