Benzema: Jeg bliver ikke udtaget til EM

Den franske angriber Karim Benzema må se langt efter fodbold-EM på hjemmebane til sommer.

Den målfarlige forward fra Real Madrid bliver ikke udtaget til den franske trup, fortæller han på Twitter.

- Desværre for mig og alle dem, der støtter mig. Jeg bliver ikke udtaget til EM i Frankrig, skriver Benzema.

Angriberen har lavet 27 mål på landsholdet, men har længe været en varm kartoffel i det franske fodboldmiljø, fordi han er mistænkt for at være indblandet i en sag om afpresning af landsholdskollegaen Mathieu Valbuena.

Benzemas ven lå inde med en sexoptagelse af Valbuena og dennes hustru og krævede penge af Lyon-spilleren for at holde filmen skjult.

Mens Benzemas rolle i sagen er blevet undersøgt, har han været udelukket fra landsholdet, og nu har Det Franske Fodboldforbund (FFF) truffet en afgørelse om hans nærmeste landsholdsfremtid.

- Sportslige præstationer er en faktor, men ikke den eneste, der afgør, om en spiller bliver udtaget til Frankrigs trup.

- Spillernes evne til at skabe sammenhold i og uden for truppen bliver også taget i betragtning, lyder det i en erklæring fra FFF.

- Som følge heraf har Noel Le Graet (FFF-præsident, red.) og Didier Deschamps (landstræner, red.) besluttet, at Karim Benzema ikke kan deltage ved Euro 2016.

I forbindelse med Frankrigs testkampe i marts udtrykte landsholdskollegaen og angrebskonkurrenten Olivier Giroud bekymring for, om miseren kunne for indflydelse på stemningen i den franske EM-lejr.

- Det er noget, som kan forurene vores holdånd. Jeg forsøger ikke at tænke på det, da det forhindrer os i at koncentrere os omkring spillet på banen, sagde Giroud ved den lejlighed.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip