Benzema kalder afpresning for en misforståelse

Karim Benzema er havnet som hovedperson i en af de største skandaler i fransk fodbolds historie.

Real Madrid-stjernen har angiveligt deltaget i afpresningen af landsholdskammeraten Mathieu Valbuena (Lyon) for at hjælpe en ven, som havde fået fat i en sexvideo af Valbuena og dennes kæreste.

Tidligere berettede radiostationen Europe 1, at man havde hørt en optagelse, hvor Benzema bekræftede sin rolle, men nu skriver Le Monde, at angriberens forklaring i retten var en noget anden.

- Jeg tror, det er en stor misforståelse. Alt sammen. Jeg ville bare informere ham (Valbuena, red.) om historien og hjælpe ham. Dette er en person, jeg spiller sammen med på landsholdet. Det er en ven, skal Benzema have sagt i retten.

Ifølge Benzema hørte han om videoen, da han spiste frokost med en ven, som blev antastet af en ukendt mand.

- Han (den fremmede, red.) sagde, at der fandtes en video af Mathieu Valbuena, en sexvideo. Og så sagde jeg til ham: "Stop, jeg vil ikke høre om det der", forklarer Karim Benzema.

Han erkender, at han gik til Valbuena, men det var for at informere ham om, hvad han havde hørt, så Lyon-spilleren kunne finde ud af, hvad der skulle gøres.

Kravet om 150.000 euro fra afpresserne havde Benzema intet at gøre med, hævder han.

- Jeg ville bare hjælpe. Jeg havde ingen bagtanker om afpresning eller penge. Jeg har penge. Jeg behøver dem ikke, siger Real Madrid-stjernen i retten ifølge Le Monde.

/ritzau/

Dagens Gossip